Startsida Startsida urval Sök Karta Handledning Samverkan Kontakt Logga in

Logga in

Logga in

Har du glömt ditt lösenord?

Ingen användare?

Har du ingen användare så kan du kontakta Kim Lindgren. Det finns flera behörighetsnivåer, men den lägsta ger dig tillgång att se all information i systemet och denna nivå delar vi ut till de flesta som ber om den.

Information om kakor

När du loggar in i SilvaBoreal så skickar vi en kaka till din dator som innehåller information om din inloggning. Om du väljer att komma ihåg din inloggning så sparas kakan på din hårddisk, annars försvinner den automatiskt då du stänger din webbläsare.

Vad är kakor?

Kakorna är små textfiler som sparas på din dator, telefon eller surfplatta när du besöker webbplatsen. Kakorna hjälper webbplatsen att komma ihåg dina inställningar (t.ex. användarnamn, språk, textstorlek och andra förhandsval) under en viss tid. Tanken är att du inte ska behöva göra om inställningarna varje gång du går in på webbplatsen eller bläddrar mellan olika sidor.

Hur använder vi kakor?

Silvaboreal använder bara kakor för att komma ihåg användares inloggningar.

Hur du kan kontrollera kakorna

Du kan kontrollera och radera kakor precis som du vill. Läs mer på aboutcookies.org. Du kan ta bort alla kakor som finns på din dator och du kan ställa in webbläsaren så att den inte tar emot några kakor. I så fall måste du eventuellt göra om vissa inställningar varje gång du går in på en webbplats och vissa tjänster och funktioner kanske inte fungerar.

Denna text är baserad på europa-komissionens exempeldokument om kakor